Svesna važnosti poznavanja i poštovanja saobraćajnih propisa, saobraćajna sekcija OŠ “Andra Savčić” , koju vode profesori Vesna Sirovljević i Branka Savić, je organizovala seriju tribina pod zajedničkim imenom “Zakorači bezbedno – sačuvaj život”.

Saradnici u ovoj akciji su nam bili učenici Tehničke škole, budući tehničari bezbednosti saobraćaja iz odeljenja III-9: Biljana Erić, Ivana Đuričić, Vladimir Ilić, Stefan Todorović i Đorđe Ostojić sa svojom profesorkom i mentorkom Mirjanom Nikolić Tadić, dipl. ing. kao i Odeljenje saobraćajne policije PU Valjevo koje je predstavljao načelnik Zoran Jevđenić.

Tribine vršnjačke edukacije su obuhvatile preko petstotina učenika naše škole od petog do osmog razreda. Kako smatramo da samo kontinuirane aktivnosti mogu da daju dobar rezultat, tu istu kampanju nastavljamo i u toku meseca decembra kada će učesnici tribine biti učenici četvrtog razreda.

Takođe u decembru planiramo i zajednički roditeljski sastanak na kome će načelnik Odeljenja za saobraćaj gospodin Zoran Jevđenić razgovarati sa roditeljima na temu bezbednosti dece u saobraćaju.

Kampanju ćemo nastaviti i u drugom polugodištu, s tim što ćemo se tada baviti temama bezbednosti u saobraćaju biciklista i vozača mopeda.
OŠ “Andra Savčić” je jedina valjevska škola koja na ovaj način, dakle kontinuirano, radi na ovoj temi i koja radi sa učenicima svih razreda.

Naknadno ćemo vas obaveštavati o preciznim terminima održavanja narednih tribina u nadi da ćete zajedno sa nama ispratiti naše aktivnosti posvećene ovoj temi.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…