Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su, po nalogu višeg javnog tužioca u Valjevu, uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni su N. J. (1993) i F. M. (1996), obojica iz Valjeva, kod koji je pronađeno oko 12 grama heroina i osam grama marihuane.

Prilikom pretresa stana kod osumnjičenog N. J., policija je pronašla dve plastične kesice u kojima se nalazila praškasta materija svetlo braon boje za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 12 grama, kao i jedna plastična kesa u kojoj se nalazila svetlo braon materija koja služi kao baza za miksovanje ukupne težine 120 grama.

U toku pretresa, u nevedeni stan je došao i osumnjičeni F. M., kod koga je prilikom pregleda garderobe, pronađeno devet plastičnih kesica sa zelenom biljnom materijom za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 8 grama, kao i pakovanje kesa za zamrzivač namenjenih za prepakivanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…