Hotel Grand.jpgTO Valjevo se predstavila na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu
Protekle nedelje, u periodu od 19. do 22.februara, održan je 37. Međunarodni sajam turizma u Beogradu. Preko 1000 izlagača iz 53 zemlje predstavilo se na najvećoj manifestaciji ovog tipa kod nas. Među njima svoje mesto je našla i Turistička organizacija Valjevo.

Ovogodišnje predstavljanje turističke ponude grada bilo je sa posebnim akcentom na venac valjevskih planina i Divčibare. Pored prirodnih lepota, posetioci sajma su se upoznali sa turističkim potencijalima ovih planina, manifestacijama karakterističnim za ove predele, aktivnim odmorom na obroncima, domaćim specijalitetima valjevskog kraja, lekovitom bilju. Život u selima valjevskih planina, igri i pesmi, na svoj način predstavili su članovi KUD “Đerdan”, aktuelni pobednici “Šljivika” i nosioci titule “čuvar narodne tradicije”.

Na štandu Turističke organizacije Valjeva, pored promotivnog materijala o gradu i okolini, predstavljena je ponuda turističkih agencija iz Valjeva, ponuda privatnog smeštaja na Divčibarama kao i novi materijal o valjevskim planinama i reci Gradac.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…