Dom kulture 2.jpgKomedija za dve žene u najbojlim godinama-Šta je bilo, bilo je. Novom snagom u novi život. Evo njih dve, Katarine i Miline u elitnoj teretani zatvorenog tipa gde čekaju personalnog trenera koji će im odrediti vrstu treninga. Samo za njih, da budu ono što nikada nisu bile.

Posle toga sledi čarobni skalpel dr. Štibohara koji će popraviti sve ono što je život pokvario. Milina i Katarina , u godinama kada se još nada, dale su veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman čije je finale plastična operacija. Nikada se pre nisu srele njih dve i nikada se i ne bi srele da nije ove male teretane i trenera koji nedopustivo kasni.

Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične ali uzbudljive sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo, sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan, kao i naši životi uostalom. Uloge: Katarina Kaća Petrović, novinarka…SUZANA PETRIČEVIĆ i Milina Mila Atanasov, uspešna udovica…NELA MIHAILOVIĆ.

Sreda, 11. februar u 20h, karte u prodaji od 4. februara po ceni od 600 din. i 500 din.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…