etno.jpgTanjug

Danas 30, a od sutra kiše, pljuskovi i grmljavine i 18 stepeni! U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 17. septembra, biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Danas pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 25 do 30 stepeni

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 25 do 30 stepeni, a u severnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutro po kotlinama biće maglovito, a vetar će biti slab i umeren, u Banatu povremeno jak južni i jugoistočni, dok će jutarnja temperatura vazduha iznositi od 11 do 18 stepeni.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo vreme, a posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, na širem području grada mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Foto: Tanjug/Dimitrije NikolićFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 18, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 17. septembra, biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U nedelju i ponedeljak lokalno se očekuju obilnije padavine. Temperatura će biti oko ili malo ispod prosečnih vrednosti.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…