mupn_saopstenje.jpgPripadnici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Valjevu su otkrili laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane i uhapsili osumnjičenog, dok je u toku noći 05/06.09.2014 godine u Valjevu, u ugostiteljskom objektu “Sećanje” u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru NN učinilac polio ulazna vrata i izlog objekta.

——————————————————–

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Valjevu su otkrili laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane i uhapsili S. N. (1961) iz Valjeva, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa pomoćnog objekta (hladnjače) u selu Brankovina, koja je namenjena za skladištenje robe, pronađena je postavljena laboratorija za veštačku proizvodnju opojne droge marihuane (skank). Tom prilikom je pronađeno 855 plastičnih saksija, 38 lampi i 46 električnih trafoa, PVC kesa sa semenkama kanabisa i dr. koji služe za uzgoj marihuane. Osumnjičeni S.N. je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužilaštvu.

U toku noći 05/06.09.2014 godine u Valjevu, u ugostiteljskom objektu “Sećanje” u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru, NN učinilac je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, tako što je benzinom polio ulazna vrata i izlog objekta, i na taj način ih zapalio. Istog dana policijski službenici Policijske uprave u Valjevu su identifikovali jednog izvršioca ovog krivičnog dela i podneli krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…