upis u srednje skole 3.jpgPrijavljivanje kandidata za upis na prvu godinu studija Visoke poslovne škole strukovnih studija, u prvom konkursnom roku, moguće je sve do srede 9. jula. Na taj način, kandidati koji do sada nisu stigli, svoja dokumenta će moći da predaju pre četvrtka 10. jula, kada je prijemni ispit na VIPOS-u.
Valjevska državna visoka škola u školskoj 2014/2015. godini, na prvu godinu osnovnih strukovnih studija upisuje 297 studenata, od kojih će školovanje njih 130, kao i lane, biti finansirano o trošku budžeta Republike Srbije, dok će 167 novih studenata biti samofinansirajuće.
U novoj školskoj godini najviše studenata, njih 198 (90 budžetskih), VIPOS upisuje na studijski program Poslovna ekonomija, sa modulima Marketing i trgovina, Bankarstvo i osuguranje i Računovodstvo, revizija i porezi. Na studijski program Poslovna informatika biće upisano 99 studenata (40 budžetskih).
Kao i prethodne četiri godine, školarina za samofinansirajuće studente u novoj školskoj godini će btii 60.000 dinara, uz mogućnost plaćanja na rate.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…