vaterpolo.jpgVaterpolisti Valisa izgubili su od ekipe Zemuna sa 7:6 u utakmici šestog kola Prve B lige za vaterpoliste. Za razliku od VK Zemun koji je standardni prvoligaš duži niz godina, Valis je ove godine debitant u ovom rangu takmičenja. Do sada su zabeležili samo jedan nerešen susret sa ekipom Rasine u Kruševcu, u dva susreta protivnici su imali samo gol prednosti.

Nedostatka zatvorenog bazena u Valjevu značajno oteževa rad jer je jako mali broj zajedničkih treninga koje ekipa može da odradi, što se svakako odražava i na rezultat utakmica.

Vodeću poziciju u Prvoj B ligi za vaterpoliste ima ekipa Starog Grada koja je bez poraza u dosadašnjem delu takmičenja. VK Partizan 2 ima pobedu manje. dok je trećeplasirana ekipa Zemuna sa 3 pobede jednim nerešenim susretom i jednim porazom. Sa dve pobede, dva poraz i jednom nerešenom utakmicom VK Bečej zauzima četvrtu poziciju, a VK Beograd je peti. Bez pobeda za sada su jedino ekipe Valisa i Rasine s tim da je valjevski klub šesti jer ima bolju gol razliku.

Naredno kolo igra se u subotu 25. januara, a VK Valis kao domaćin igraće u Obrenovcu protiv ekipe Beograda.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…