infakt__frame.jpgValjevska Visoka poslovna škola strukovnih studija dobila je ovogodišnje priznanje “Diskobolos” koje dodeljuje Jedinstveni informatički savez Srbije (JISA) za dostignuća u “Primeni savremenih informacionih tehnologija u organizaciji nastave”. Svečanost dodele tradicionalnih “Diskobolosa” održana je u Skupštini grada Beograda, uz prisustvo velikog broja predstavnika državnih institucija Srbije, značajnih kompanija i obrazovnih institucija naše zemlje, kao i gostiju iz inostranstva.
Ove godine, međunarodni žiri JISA u saradnji sa Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry (EEIG), regionalnim privrednim komorama i informatičkim asocijacijama, odlučio je da priznanje u oblasti obrazovanja pripadne valjevskoj državnoj visokoj školi za projekat “Primene savremenih informacionih tehnologija u organizaciji nastave”, čiji su autori Andrija Tošić, Đorđe Petrović, Ilja Stanišević, Valentina Pavlović, Dejan Beljić i Branko Ćebić.
U ime VIPOS-a, priznanje “Diskobolos” primio je profesor Andrija Tošić. “Ovo je priznanje za školu kao instituciju, od menadžmenta koji je omogućio da se nastava sprovodi na savremenim, multimedijalnim informatičkim sredstvima, do mladih kolega koji su autori projekta primene informacionih tehnologija u organizaciji nastave”, kaže profesor Tošić.
Inače, u kategoriji obrazovanja, za svoje informatičke projekte, nagrađeni su beogradski Univerzitet Metropolotan i Univerzitet de Alcala iz Španije.
Jedinstveni informatički savez Srbije priznanje “Diskobolos” dodeljuje punih 19 godina za informatička dostignuća u oblastima proizvodnje, usluga, društvene delatnosti, obrazovanja, upravljanja, finansija, zdravstva, web ostvarenja i projektovanja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…