mup.jpgU cilju poboljšanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i smanjenja saobraćajnih prekršaja sa najtežim posledicama, saobraćajna policija će na području Policijske uprave Valjevo sprovesti pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju, a naročito poštovanja saobraćajnih propisa traktora, kao i kontrolu dvotočkaša (bicikala, mopeda i motocikala). Rezultati ovih kontrola su da je svake godine sve manje nastradalih sugrađana kaže načelnik saobraćajne policije Zoran Jevđenić.

Ova preventivno-represivna kontrola biće usmerena na otkrivanje prekršaja vožnje pod uticajem alkohola, nepropisnog preticanja i kontrole korišćenja zaštitnih kaciga i drugih prekršaja koje čine dvotočkaši. Jevđenić naglašava i da su porodični ljudi najsavesniji učesnici u saobraćaju .

Vršiće se kontrola tehničke ispravnosti svetlosno-signalnih uređaja i prekršaja koje čine vozači traktora i drugih poljoprivrednih mašina, čije je prisusustvo na putevima intenzivirano početkom poljoprivrednih radova. Načelnik saobraćajne policije Valjeva, Zoran Jevđenić je naglasio da su ovakve kontrole neophodne. Pohvalno je kaže, to što vozači iz godine u godinu prave sve manje prekršaja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…