panorama-valjevo3.jpgPOVODOM DOGAÐAJA OBJAVLjENOG U DNEVNIM NOVINAMA A KOJI SE DESIO DANA 17.04.2013. GODINE U KANCELARIJI PREDSEDNIK OPŠTINSKOG ODBORA DEMOKRATSKE STRANKE I ZAMENIKA PREDSEDNIK OPŠTINE MIONICA IZDAJEMO VAM SLEDECE SAOPŠTENjE:

Navedeni dogadaj kojim se optužuje Milan Gavrilovic da je fizicki nasrnuo u svojoj kancelariji na Tomislava Radojicica iz sela Rakari a koji se u medijima lažno predstavlja kao odbornik Nove Srbije, što nije tacno i što se može proveriti u zvanicnim spisima Skupštine opštine Mionica. Navedeni Radojicic je u kancelariji zamenika predsednika opštine izneo niz uvreda kako na racun zamenika predsednik tako i naracun Demokratske stranke: „ Ti si kriminalac i lopov kao i stranka iz koje si i vi koristite decu za kriminalne radnje”, misleci verovatno na to što je cerci doticnog Radojicica istekao Ugovor o radu na odredeno vreme u Opštinskoj upravi i isti nije mogao biti produžen bez novog konkursa. Posle niza raznih uvreda, da smo dilee, da smo kriminalci, da smo ljudi bez ugleda i morala isti je krenuo da izade na vrata, pa se kroz polu-otvorena vrata obratio pretnjom- „da se na ovome nece završiti”, što je cula i prisutna stranka koja je cekala ispred vrata na prijem. Zamenik Mlan Gavrilovic je tada ustao, otvorio širom vrata i rekao mu da napusti kancelariju, jer ne želi da trpi dalje uvrede i pretnje. Tog trenutka doticni Radojicic se bacio na pod, poceo da se valja, kuka , doziva u pomoc, a kada ga je doticna stranka pitala šta mu je-on je vikao da ga udara zamenik Gavrilovic, na šta mu je stranka rekla da prica gluposti, laže jer doticni-stranka je stajala pored zamenika i cudila se svemu tome, a nacin gestikulacije Radojicica je pre potsecao na neku bolest, možda infarkt ili epilepsija! Posle toga Radojicic je skocio sa poda i preteci otrcao niz hodnik sa pretnjom Policije.
Dalje aktivnosti nam nisu poznate!

SLEDECE SAOPŠTENjE ODNOSI SE NA DOGAÐAJ KOJI SE DESIO 18.04.2013. GODINE A VEZAN JE ZA TELEFONSKU PRETNjU AKTUELNOG MINISTRA GRAÐEVINE VELIMIRA ILICA

Dana 18.04.2013. godine u 09:17 casova sa telefonskog broja 065/955-00-00 na moj broj 063/211-457 pozvala me je osoba muškog pola koja se predstavila kao ministar Velimir Ilic, koga sam i pored toga poznao po glasu. Odmah mi se obratio recima: „Gde si ti picko jedna, govno jedno cije ti odbornike biješ ja cu tebi jebati mater! Ne smeš više ni da ih pogledaš a kamoli da im bilo šta kažeš! Tražicu od SUP-a da te uhapsi jer takav siledžija i kriminalac ne treba da bude na slobodi!” Bio sam na trenutak iznenaden takvim nastupom aktuelnog ministra i rekao sam da cu ovu pretnju prijaviti policiji a da cu napisati saopštenje za štampu i isto podeliti svim novinarima. Licno sam ocekivao da ce ministar, u razgovoru sa mnom, pomoci da se izglade tenzije koje su se javile povodom jucerašnjeg dogadaja, kada sam nepravdno optužen za nanošenje fizickih povreda coveku koji je došao u moju kancelariju i brutalno me vredao nazivajuci me kriminalcom, lopoom, dilejom i da mi demokrate koristimo decu da bi se svetili, aludirajuci verovatno na sopstvenu kcerku kojoj je istekao ugovor o radu na odredeno vreme i koji nije produžen, a zna da se novi zasniva tek nakon sprovedenog konkursa. Ministar Ilic me je takode optužio za smrt bivšeg predsednika „Šljape”, kao da sam i na silu preuzeo vlast u Mionici te ce se on zbog toga postarati, da u narednom periodu smeni demokrate kako bi Nova Srbija vladala u Mionici. Na kraju mi je povišenim tonom predocio da ce me nauciti pameti i da se na ovome nece završiti.

Mionica, 18.04.2013. godine

OPŠTINSKI ODBOR
DEMOKRATSKE STRANKE MIONICA

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…