infakt__frame.jpgSrpska radikalna stranka svoju krsnu slavu Sveta Tri Jerarha i ove godine proslavlja u odsustvu svog predsednika, dr Vojislava Šešelja koji se već 10 godina nalazi u Haškoj tamnici. I Gradski odbor SRS u Valjevu obeležio je današnju slavu u prisustvu članova i simpatizera stranke, ali predstavnika drugih političkih stranaka.

Kako kažu u SRS danas je u Srbiji malo onih koji bez obzira na sva iskušenja kroz koja prolazimo – nismo prodali veru za večeru. Koliko god da je teško, srpski narod je tokom svoje istorije iz naizgled bezizlaznu situaciju uvek se na volšeban način uspravljao i bivao jači nego ikada. Snagu i nepobedivost našim precima davao je slobodarski duh i zato je Vojislav Šešelj i nakon 10 godina Haške tamnice za mnoge Srbe svetionik slobode.

Gradski odbro SRS 24. februara organizovaće prevoz do Beograda gde će se održati skup podrške Vojislavu Šešelju i protest povodom 10-te godišnjice njegovog boravka u pritvoru u Hagu.

U SRS se nadaju da je današnja slava poslednja koju slave bez svog predsednika ali svesni obaveze da do njegovog povratka u Srbiju mora probuditi slobodarski duh srpskog naroda i još jednom stati na njegovo čelo.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…