mupn_saopstenje.jpgU Valjevu je u noći između subote i nedelje policijski inspektor u civilu pretukao jednog 17-godišnjeg maloletnika, rekli su agenciji Beta roditelji povređenog mladića
Iz Policijske uprave u Valjevu navode da je istraga o tom slučaju u toku i dodaju da će protiv inspektora, “ukoliko se ogrešio o zakon, biti preduzete sankcije”.

Prema tvrdnjama roditelja pretucenog dečaka, incident se dogodio kod diskoteke “Azuro” u centru Valjeva, oko jedan sat posle ponoći, kada je, kako su naveli, inspektor Ivan Ćulafić, koji nije bio na dužnosti, pretukao njihovog sina i dvojicu njegovih maloletnih drugova.

“Inspektori, medju kojima je bio i Ćulafić, sukobili su se drugom grupom mladića za koje su sumnjali da poseduju drogu. Kada su im ti mladići pobegli, inspektori su nasrnuli na našeg sina i njegove drugove, koji su bili u blizini, i besomučno ih pretukli”, tvrde roditelji povređenog maloletnika.

Načelnik Policijske uprave u Valjevu Predrag Djajić rekao je agenciji Beta da se “još utvrđuju sve okolnosti noćašnjeg događaja”.
Izvor: Akter

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…