june.jpgMagacin Direkcije za robne rezerve grada je prazan i izdat pod zakup, a interna kontrola je pokazala da gotovo nijedno domaćinstvo koje je dobilo telad za zanavljanje nema ih u ugovornoj količini zbog čega su neke prijave već podnete, a neke se tek očekuju, navodi se u izveštaju koji je danas predstavljen javnosti. Prema rečima direktora Direkcije Saše Radosavljevića veliki propust napravljen je i nevršenjem kontrole zanavljača u prethodnom periodu.

Krajem 2007. Direkcija za robne rezerve imala je na skladištu robe za ljudsku upotrebu u vrednosti od 5,5 miliona dinara, u međuvremenu roba je prodata za oko 4,2 miliona, nešto je propalo zbog isteka roka trajanja ili neadekvatnog čuvanja što je dovelo situacije da magacin potpuno bude ispražnjen i dat pod zakup, a sredstva za nabavku nve robe nisu bila predviđena budžetom Direkcije za robne rezerve za ovu godinu.

U gradskoj direkciji za robne rezerve u toku je i nova reorganizacija posla i aktivnosti, a u hodu se otklanjaju nepravilnosti iz proteklog perioda.

U pripremi je program rada za 2013. godinu, očekuju se i veća sredstva iz budžeta koja bi pre svega bila namenjena stočarstvu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…