upis-skole.jpgVisoka poslovna škola strukovnih studija će u drugom, septembarskom konkursnom roku na prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2012/13. godini upisati 82 samofinansirajuća studenta, na studijskim programima Poslovna informatika, Poslovna ekonomija i Međunarodna poslovna administracija.

Prijavljivanje kandidata je u ponedeljak i utorak, 3. i 4. septembra od 8 do 15 časova u prostorijama škole, a polaganje prijemnog ispita u četvrtak, 6. septembra. Prijavljeni kandidati polažu prijemni ispit iz dva, od ponuđenih šest predmeta: Osnovi ekonomije, Poslovna ekonomija, Informatika, Matematika, Engleski jezik i Opšta informisanost. Privremena rang lista biće objavljena 7. septembra, konačna 11. septembra, dok će upis primljenih kandidata u drugom konkursnom roku biti obavljen 14. septembra.

Kao i u prvom konkursnom roku, kandidati koji su položili prijemni ispit na nekom od srodnih fakulteta i visokih škola, a koji ih iz nekog razloga nisu upisali, i septembarskom roku mogu upisati Visoku poslovnu školu bez polaganja prijemnog ispita.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…