prodavnica.jpgSlovenački „Merkator” u četvrtak 21. juna svečano će otvoriti tržni centar Roda megamarket na prostoru nekadašnjeg Remonta. Objekat je površine 3.500 kvadrata i zapošljavće oko 65 radnika. U ovaj objekat je uloženo oko dva miliona evra.

Roda megamarket će svojim asortimanom, ali i cenovnom ponudom predstavljati nešto što će dopuniti postojeću ponudu u Gradu. Planirani su i dopunske sadržaje, kao što su dva lokala koja će se izdavati, a predviđen je i veliki parking prostor ispred objekta za 70 automobila što će doprineti konforu prilikom kupovine. U prodajnom asortimanu osim prehrambene, biće i tehničke robe, ali i kućnih aparata, računarske opreme.

Kompanija Merkator u 2012. godini u Srbiju će investirati više od 30 miliona evra, a u Srbiji se planira zapošljavanje 250 novih saradnika.

Grupa Mercator spada u red najznačajnijih investitora u Srbiji, i od 2002. kada je započela poslovanje u Srbijiu investirala je više od 450 miliona evra i zaposlila više od 4.600 saradnika.

RODA je poseban Mercatorov brend, koji je razvijen na tržištu Srbije 2008. godine. Roda je donela kupovinu u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu, velik asortiman kvalitetnih domaćih i stranih proizvoda po veoma povoljnim cenama, brojne pogodnosti za potrošače i vrhunsku uslugu.

U urednim i preglednim RODINIM prodavnicama uvek ćete naći bogatu ponudu svežeg voća i povrća, svežeg mesa i delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda, smrznutih proizvoda, konditora, bezalkoholnih i alkoholnih pića, kozmetike i kućne hemije, tehničke robe, tekstila i druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu.

U želji da uvek ponudi više i da vam kupovina bude pravo zadovoljstvo, RODA za vas uvek priprema i zabavni program, brojne popuste, poklone i nagrade. Kvalitet proizvoda i usluga za povoljne cene u potpunosti opravdavaju RODINU poruku: „Zaradite kupujući!”

Mercatorov brend RODA sada je široko razvijen i uključuje šest formata različite veličine i namene, koji su prilagođeni lokalnim tržištima i potrebama sredine u kojoj posluju

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…