infakt__frame.jpgU postupku redovne akreditacije visokih škola Srbije, Visoka poslovna škola strukovnih studija Valjevo je dobila uverenja o akreditaciji za instituciju i za sve studijske programe.

Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta, osnovana od strane Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, čiji je zadatak da obavlja akreditaciju i kontrolu kvaliteta institucija visokog obrazovanja i vrednovanja studijskih programa, akreditovala je sledeće programe VIPOS-a na osnovnim studijama: Poslovna informatika, Poslovna ekonomija sa modulima Marketing i trgovina, Finansije, bankarstvo i osiguranje i Računovodstvo, revizija i porezi. Akreditovan je i studijski program specijalističkih strukovnih studija Upravljanje finansijama.

Podsećamo, u prethodnom periodu da je Komisija za akreditaciju akreditovala i studijski program osnovnih studija Međunarodna poslovna administracija, kao i studijski program specijalistićkih studija Poslovna informatika.

Svi akreditovani studijski programi na ovoj državnoj visokoobrazovnoj instituciji, primenjivaće se od školske 2012/2013. godine.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…