mladjan-dinkic.jpgUjedinjeni regioni Srbije učestvovaće na lokalim izborima u Valjevu, a nosilac liste i ujedno kandidat za gradonačelnika biće Vojislav Jovanović, najavila je Verica Kalanović, potpresdednica URS gostujući u Valjevu. Ona je dodala i da je to za neke možda iznenađenje, ali ne i za one koji pažljivo prate politiku ove partije.

Vojislav Jovanović se nakon 8 godina vratio u politiku, a u međuvremenu spojio je posao i ljubav prema umetnosti, naročito fotografiji i oformio jednu od najvećih štamparija u regionu. Preživljavajući sve ono što je kriza donela privredi, počela su i razmišljanja kako Valjevo vratiti na onaj period 80-tih kada je bio u ekspanziji i jedan od razvijenijih gradova Jugoslavije. Jovanović dodaje da je poražavajući podatak da je u Valjevu dominantna ugostiteljska delatnost.

Izborna lista URS za lokalne izbore biće predata u narednih par dana, a govoreći o nezaobilaznoj temi, fabrici Gorenje, Verica Kalanović je najavila i da će za nekih 20-tak dana ugovor o gradnji nove fabrike u Valjevu biti i zvanično potpisan i u njemu će biti preciziran broj zaposlenih, dinamika zapošljavanja i rokovi za izgradnju fabrike. Ona je takođe dodala i da bi u sklopu gorenja mogao biti oformljen i razvojno-istraživački centar.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…