burma-vencanje.jpgPrvi sajam venčanja u Valjevu koji je otvoren danas okupio je oko 25 učesnika koji svojom delatnošću doprinose da jedan od najlepših dana u životu prođe na najbolji mogući način. Cilj je bio pre svega da svi oni koji planiraju budućnost u dvoje na jednom mestu rezervišu ili bar sagledaju sve ono što im je potrebno za taj dan uz specijalne ponude i popuste.

Zlatare, prodavnice nakita, saloni vencanica, poslasticarnice, cvecare ali radnji drugih delatnosti pružili su mogućnost budućim mladencima ne samo da isprobaju odela i venčanice, već i da urade probnu šminku i fotografije, degustiraju hranu i piće, zakažu svoj termin kod matičara.

Ipak, saveti za vezani za dekoracije, izbor venčanice, odela, ali i svadbenog jela, pića, muzike, torte, nešto je što može zainteresovaim mladencima biti od velike koristi kroz razgovor sa najboljima iz svake branše na jednom mestu bez lutanja i stresa.

Gosti Prvog sajma venčanja u Valjevu bili su i KT Šatori iz Kragujevca sa ponudom luksuznih belih šatora sa kompletnom opremom i dekoracijom, Ledene figure Ice Queen iz Beograda sa fantastičnim skulpturama i majstor voćnih aranžmana Dejan Ilić iz Požarevca, koji je doneo pogled na malo luksuznija venčanja kakva u Valjevu nisu još zaživela.

Sajam traje dva dana, pa ako ste današnji propustili, organizatori će biti i 18. marta u Sali Soul na Iverku od 11 do 19 casova i za sve zainteresovane posetioce ulaz je slobodan. Sala Soul nalazi se na samim duplim trakama na Iverku, 300 metara posle Atako pumpe.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…