infakt__frame.jpgPriča bazirana na brzom životu današnjice, o uspešnim mladim ljudima, sa puno neizvesnosti i ljubavnih intriga.

Priča o dva zgodna mlada brata koji rade kao piloti u maloj avio kompaniji. Obojica su neizlečivi ženskaroši, koji će postati žrtve svoje najveće slabosti…žena.
Zaplet počinje kada njihovu porodičnu kompaniju preuzima moćni biznismen koji planira da napravi drastične poslovne promene. Imenuje svoju ćerku Marinu za novog predsednika i organizuje zabavu kako bi je predstavio ostalim akcionarima i novinarima. Kada Marina stiže na zabavu, prepoznaje braću Dominik, sa kojima je imala incident nekoliko dana ranije, zato ubeđuje svoju najboju prijateljicu Rositu da zamene uloge kako bi se našalile, i od tog trenutka svi, čak i braća Fernando i Načo veruju da je Rosita predsednik, a Marina njena sekretarica. Šala međutim izmiče kontroli kada se dve devojke ludo zaljubljuju u braću, koji ni ne slute njihove prave identitete.

Jedna od najpopularnijih latino serija koja još nije prikazivana! Od ponedeljka 19 marta svakog radnog dana u 18h na programu tv marš.

U ovoj veoma popularnoj seriji koja kod nas još nije prikazivana, a koju ćete uskoro moći da gledate na programu televizije Marš igra Coraima Tores koja je glumila koja se proslavila likom Kasandre.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…