sajam-zaposljavanja.jpgVisoka poslovna škola strukovnih studija predstaviće se na dva predstojeća Sajma obrazovanja i to 3. marta u Lazarevcu i 8. matra u Beogradu.

Sajam obrazovanja organizuje lazarevačko Udruženje mladih, a poziv za učešće je upućen fakultetima i visokim školama obrazuju kadrove deficitarne na tržištu rada u toj beogradskoij opštini. VIPOS će na ovom Sajmu predstaviti sve studijske programe osnovnih i specijalističkih studija, izdavačku delatnost škole i uslove upisa. Inače, svake godine jedinu državnu visokoobrazovnu instituciju u regionu upiše dvadesetak brucoša sa područja Lazarevca.

Već od 8. do 10. marta VIPOS će nastupiti na devetom međunarodnom Sajmu obrazovanja u Beogradu. Poseban akcenat predstavljanja na najvećem Sajmu obrazovanja u našoj zemlji, valjevska državna škola staviće na novi akreditovani studijski program, Međunarodna poslovna administracija. Reč je o studijskom programu koji je nastao u saradnji sa Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju GIZ, nakon što je u srednje ekonomske škole u Srbiji uveden smer Poslovni administrator. VIPOS je jedina visokoškolska institucija u zemlji kojoj je potom odobreno uvođenje novog studijskog programa, koji svršenim srednjoškolcima sa smera Poslovni administrator omogućava nastavak školovanja u toj struci.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…