Divcibare Breza.jpgTri nedelje hladnog vremena i obilnih snežnih padavina pokazale su nemoć gradskih službi, smatra predsednik Pobede Valjevo Slobodan Gvozdenović, ocejujući da su se čelnici grada mnogo više slikali nego što su se angažovali u otklanjanju posledica snega i leda.

Poseban problem predstavljaju ledenice koje vise sa skoro svakog krova zgrade, a objašnjavajući zašto su nastale, Predrag Rasulić je rekao da je u pitanju ušteda pri gradnji zgrade jer ne postoji izolacija, ali da će to stanari kad tad morati da plate, jer EU zahteva smanjenje potrošnje energije.

Gvozdenović smatra da je plan trebalo napraviti ranije, platiti dodatne ljude da očiste sneg kao što to rade u Beogradu, a račun ispostaviti nemarnim građanima koji to nisu učinili.

Gvozdenović je podsetio i da je rebalansom budžeta u prošloj godini povećana stavka za čišćenje snega sa 7 na 16 miliona što je potpuno bilo besmoisleno jer u tom periodu snega nije ni bilo i dodaje da će to tek biti predmet analize da li je to povećanje bilo opravdano.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…