Tesnjar 4.jpgU 25. izdanju tradicionalnog letnjeg festivala biće prezentovani i popularizovani kulturni i turistički potencijali Valjeva i celog valjevskog kraja. Očekuje se nastup Zvonka Bogdana, Zane, Novosadskog big benda, Beogradskih fadista, Yu grupe, Ođile, Maje Volk i drugih.
Program počinje 5. avgusta izložbom članova Foto saveza Srbije “Na tragu vestlosti” i samostalnom izložbom Aleksandra Jovanovića, kao i izložbom ogledala, slika, akvarela i crteža Zorana Plavšića, uz muzički program na Letnjoj pozornici na Kolubari.
Pored izložbi, književnih večeri i tribina, na nekoliko lokacija u gradu biće organizovane pozorišne predstave, filmske projekcije, ulični programi, performansi i sportska takmičenja. Kao posebna atrakcija najavljen je maskenbal, koji će 11. avgusta proći centrom grada.
Na najznačajnijoj kulturnoj, zabavnoj, privrednoj i turističkoj manifestaciju u valjevskom kraju očekuje se i mnogo gostiju iz Srbije i inostranstva. Uoči svečanog zatvaranja 24. Tešnjarskih večeri, najavljen je i program “Javna krčma” – veče druženja “uz dobro vino i dobre ljude” i stand-up komedija “Književna trteška” Marka Vidojkovića, u režiji Milana Neškovića.
Izvor: Destinacija

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…