Elektrodistribucija.jpgSvim valjevcima kojima dug za elektricnu energiju prelazi 1000dinara zajedno sa aprilskim racunom danas je pocelo iskljucivanje struje najavljeno je iz valjevske elektrodistribucije. Povod za ovakvu akciju je dug domacinstava, bez junskog racuna, koji prelazi 500 miliona dinara.

Direktor ED Zoran Nikolic posebno je upozorio duznike protiv kojih se vodi sudski postupak sa velikim dugovanjima jer ce naplatu svojih potrazivanja EPS traziti u imovini.

Posebno obavestenje o iskljucenju struje koje je poslato preko poste za jednu trecinu gradjana, jos jedna je u nizu opomena koja je elektrodstribucija poslala neredovnim platisama i jos jednom ih upozorila na svoja dugovanja.

Svako ko svoje dugovanje ne moze da isplati u celosti ED izlazi u susret svojim korisnicima i nudi mogucnost otplate duga na rate.

Pitali smo valjevce dali uspevaju da izmire svoje obaveze prema elektrodistribuciji.

EPS je doneo odluku da merne uredjaje pomere sa privatnog vlasnistva na javnu povrsinu i ove godine je planirano da se uradi oko 300 takvih izmestajnih mesta, jer radnici elektrodistribucije sve cesce dolazi u problem prilikom citanja strujomera.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…