1.jpgKristina Stepanović, učenica III razreda srednje muzičke škole Živorad Grbić održaće u sredu 15. juna od 19 sati svoj šesti solistički koncert. Na programu će biti dela Baha, Debisija, Lista, Čajkovskog, itd.

Ova mlada pijanistkinja nastupa samostalno od svog četvrtog razreda, a muzikom je počela da se bavi sa 6 godine kada je i upisala Muzičku školu Živorad Grbić.

Kristina Stepanović je ranijih godina nastupala na takmičenjima u reprezentaciji škole u okviru tematskih koncerata „Radionice za klavirsku muziku prof. Milanke Mišević” u Valjevu i Beogradu u Zadužbini Ilije Kolarca, Domu kulture, Umetničkom paviljonu „Cvijeta Zuzorić”, Studentskom gradu, Legatu Josipa Slavenskog i više puta na Susretima muzičkih škola Srbije u MŠ „Josip Slavenski”.

Na takmičenjima je osvojila mnoštvo prvih nagrada od kojih su najznačajnije: Međunarodno takmičenje „Davorin Jenko” u Beogradu; XII Međunarodno takmičenje mladih pijanista u Šapcu; Republičko takmičenje u Beogradu; II Smotra mladih klavirista u Lazarevcu.
Visoke druge nagrade: X Međunarodno takmičenje mladih pijanista u Nišu; V Međunarodno takmičenje „Davorin Jenko” u Beogradu; X Međunarodni festival mladih pijanista u Šapcu;
Međunarodni festival mladih pijanista u Art studiju u Šapcu; IV Smotra mladih klavirista u Lazarevcu i XIV Međunarodno takmičenje mladik pijanista u Šapcu.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…