m4.jpgTelekom Srbija i opština Lajkovac, u saradnji sa kompanijom Vucomm, predstavili su danas zajednički projekat uvođenje video nadzora u gradu, čiji je cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju primenom modernih tehnologija.

Projekat uvođenje video nadzora u gradu podrazumeva uvođenje sistema za video nadzor saobraćajnica koji će omogućiti efikasniju kontrolu poštovanja saobraćajnih propisa i efikasnije sankcionisanje napravljenih prekršaja.

Projekat su predstavili načelnik opštine Lajkovac, Živorad Bojčić, direktor Sektora za marketing i prodaju Telekoma Srbija Jelene Stojanović direktor Vucomm-a Nikola Vučković.

Ovaj sistem kontrole sadrži vrlo kvalitetne kamere visoke rezolucije koje omogućavaju odličnu vidljivost i danju i noću, kao i otpornost na različite atmosferske uticaje.

Prilikom predstavljanja ovog projekta, Jelena Stojanović, direktor Sektora za marketing i prodaju Telekoma Srbija, izajvila je: „Kao kompanija koja teži da svojim korisnicima ponudi najmodernija tehnološka rešenja, veliko nam je zadovoljstvo što smo mogli da podržimo ovaj projekat u Lajkovcu koji će predstavljati garanciju za veću bezbedost svih učesnika u saobraćaju. Koristim ovu priliku da se zahvalim opština Lajkovac što je pepoznala značaj korišćenja ovog servisa i nadamo se da će se i ostale opštine u Srbiji voditi primerom Lajkovca i učiniti gradove u njihovom domenu sigurnijim okruženjem za njegove stanovnike.”

Sam sistem za video nadzor u potpunosti je digitalizovan, omogućava visok stepen zaštite podataka i obezbeđuje segmentiran pristup snimljenom sadržaju isključivo ovlašćenima licima.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…