infakt__frame.jpgKao jednu u nizu aktivnosti za obezbeđenje sredstava za izgradnju prvog zatvorenog plivačkog bazena u Valjevu, Tehnička škola u četvrtak 24. februara, s početkom u 20 časova, organizuje Donatorsku večeru u valjevskom hotelu “Grand”.

Direktni pozivi za učešće na ovom gradskom događaju poslati su predstavnicima brojnih ustanova i preduzeća u gradu i drugim javnim ličnostima, a poziv je otvoren i za roditelje, bivše učenike, poslovne partnere i sve druge građane Valjeva. Do sada je rezervisano skoro 100 ulaznica, a učešće su potvrdile kolege iz Srednjoškolskog centra iz Velenja i direktori više tehničkih škola iz Srbije. Na donatorskoj večeri biće ukratko predstavljen projekat bazena, prisutne će pozdraviti gradonačelnik Valjeva Zoran Jakovljević i olimpijska nada Anđelka Petrović, a pozvani su i predstavnici Ministarstva prosvete, Ministarstva omladine i sporta i Plivačkog saveza Srbije, saopšteno je na gradskom sajtu.

Izgradnja bazena bi doprinela kako školi, tako i gradu Valjevu, koji nema zatvoreni bazen. Pogodnosti zatvorenog bazena bile bi dostupne učenicima svih škola, a i građanima grada Valjeva.

Postupak pribavljanja građevinske dozvole je završen, tako da su ispunjeni svi formalni uslovi za izgradnju bazena. Planiran početak radova je prva polovina marta 2011, a završetak izgradnje bazena se očekuje do kraja 2011. godine. Bazen bi trebalo da bude dimenzija 25 puta 6 metara sa 3 staze i bio bi semešten u neiskorišćenom atrijumu desnog krila škole gde se nalazi i fiskulturna sala.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…