zgrada-so.jpgPriliku da glasaju za predlog budućeg grba grada, Valjevci će imati još iduće sedmice, do kada će u prizemlju zgrade Skupštine grada stajati glasačka kutija sa listićima. U okviru kampanje za izbor simbola Valjeva, do petka 3. septembra u holu Gradske kuće postavljen je baner sa deset predloga za izbor grba i zastave Grada i leci sa odštampanim predlozima. Građani imaju priliku da iznesu svoje mišljenje, komentar i glasaju za jedan od predloga za koji smatraju da bi trebalo da postane simbol Valjeva.

Osim Hola, baner sa predlozima do sada je bio dostupan posetiocima bazena u Sportsko-rekreativnom centru Petnica i za vreme Tešnjarskih večeri. Građani su pokazali veliko interesovanje i do sada je pristigao veliki broj glasova kako preko interneta, tako i ubacivanjem listića u kutiju za glasanje.

Ove aktivnosti se sprovode kako bi što više građana Valjeva izrazilo svoje mišljenje, na osnovu koga će članovi Gradskog veća, uvažavajući mišljenje građana, izabrati jedno rešenje koje će se potom naći pred odbornicima Skupštine grada Valjeva na jednoj od prvih narednih sednica.

Na pozivni konkurs Komisije za unapređenje korporativnog identiteta grada Valjeva odazvalo se pet autora. Oni su dostavili deset predloga od kojih će jedan postati simbol Grada. Predlozi su već duže vreme dostupni građanima i na zvaničnom sajtu grada Valjeva www.valjevo.org.rs.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…