MUP-auto.jpgLišen je slobode i određena je mera zadržavanja Milanu P. (1981) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio više teških krađa. Osumnjičeni je provaljivao u trgovinske objekte u Valjevu, iz kojih je je oduzimao novac, cigarete i prehrambene proizvode, koje je kasnije preprodavao, ili koristio za svoje potrebe. Osumnjičeni je priveden Istražnom sudiji Osnovnog suda u Valjevu, koji mu je odredio pritvor.

Policijski službenici Policijske stanice Ub su lišili slobode i odredili meru zadržavanja Igoru J.(1983) i Slobodanu P. (1968) iz Uba, povratnicima u izvršenju krivičnih dela, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnjičenog Igora J. pronađeno je 6,55 grama praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin, više plastičnih kesica za pakovanje, plastična kašika za doziranje opojnih droga i manji iznos novca. Osumnjičeni Slobodan P. zatečen u pokušaju prodaje dva “kvotera” opojne droge heroin, a utvrđeno je i da je deo opojne droge u stanu Igora J. vlasništvo Slobodana P.. Osumnjičeni su privedeni Istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu, koji im je odredio pritvor..

Policijski službenici Policijske stanice Mionica su lišili slobode i odredili meru zadržavanja Z. Ć. (1960) iz Tabanovića opština Mionica, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude. Osumnjičeni je Miloradu I. iz okoline Mionice slao SMS poruke preteće sadržine, tražeći mu 7.000 evra. Osumnjičeni je priveden Istražnom sudiji Osnovnog suda u Valjevu, koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…