infakt__frame.jpgPolicijski službenici PS Osečina, lišili su slobode i odredili meru zadržavnja Milovanu G (1986.), Radovanu T.(1953.) i Dejanu T. (1983.) svi iz Osečine, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili KD silovanje, saopšteno je danas iz PU Valjevo. U saopštenju se dodaje da su osumnjičeni u vremenskom periodu od septembra 2008. do marta ove godine u više navrata pretnjom na život i telo maloletne D.J. iz Osečine, istu više puta prinudili na obljubu. Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti privedeni IS Okružnog suda u Valjevu.

Policijski službenici Odeljenja kriminalističke PU Valjevo su kasno sinoć lišili slobode i odredili meru zadržavanja Siniši P. (1970.) iz Valjeva, a policijski službenici kriminalističke policije grada Beograda lišili su slobode osumnjičene, Nikolu L. (1985.) iz mesta Velika Moštanica i Nemanju S. (1988.) iz mesta Umka, zbog postojanja osnovane sumnje da su od kraja prošle do marta ove godine izvršili više KD razbojništva na teritoriji Valjeva i Beograda. Postoji osnovana sumnja da je ova grupa koju je organizovao Siniša P. iz Valjeva u navedenom vremenskom periodu izvršila KD razbojništva na štetu „NIS Jugoptrol-3″ u mestu Iverak, „Pošta” u Naselju Peti puk u Valjevu i „NIS Jugoptrol” u Mionici, odakle su uz pretnju oržjem od radnika oduzeli gotovog novca u ukupnom iznosu od oko 1,2 miliona dinara.

Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom IS Okružnog suda. Policijski službenici OKP Valjeva i Beograda intenzivno tragaju za ostalim članovima ove organizovane kriminalne grupe za koju se pretpostavlja da je izvršila i druga krivična dela.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…