gradac.jpgMinistar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić izjavio je da će akcija “Očistimo Srbiju”, kao prioritet tog ministarstva biti sprovođena, bez obzira na najavljeni rebalans budžeta i na ekonomske probleme sa kojima se zemlja suočava.

O značaju energetske efikasnosti i štednji struje i svih ostalih energetskih izvora u poslednje vreme dosta se govori. Ono što je osnovno u svemu tome je promeniti ponašanje ljudi, ali i da shvate da je obaveza svih nas da stalno vodimo računa o tome kako i koliko energije trošimo, jer od toga u mnogome zavisi budućnost ove zemlje.
Povodom obeležavanja dana Grada u subotu 21. marta u periodu od 8 do 14h u Valjevu će biti održana akcija iznošenja kabastog otpada, pod nazivom „Očistimo Valjevo“ koju će realizovati JKP“Vidrak“, JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ i grad Valjevo.Ovom akcijom Valjevo će se pridružiti nacionalnoj akciji „Očistimo Srbiju“ koju sprovodi Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…