infakt__frame.jpgPolicijski službenici Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu su u zadnjih nedelju dana rasvetlili više krivičnih dela. Svi osumnjičeni su lišeni slobode, određena im je mera zadržavanja i u zakonskom su roku privedeni istražnom sudiji nadležnog suda.

Stevanu Petroniću (1951) iz Bobove opština Valjevo, zbog postojanja osnovane sumnje da je u toku noći 05/06. maja ove godine izvršio krivično delo teške krađe. Osumnjičeni je je upotrebom podesnog alata otvorio ulazna vrata prodavnice „Europrom“ u Stavama opština Valjevo i protivpravno prisvojio raznu robu u vrednosti od 279.700,00 dinara.

Ljubiši Markoviću (1981) i Mikici Markoviću (1982) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da su na području Valjeva u poslednja tri meseca izvršili više krivičnih dela teških krađa provaljivanjem u prodavnice mešovite robe i oduzimali novac od pazara, cigarete i prehrambenu robu..

Ivici Saviću (1985) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva. Osumnjičeni Savić je 20.marta ove godine, maskiran i uz pretnju pištoljem ušao u apoteku „Biofarm“ u Naselju Oslobodioci Valjeva i oduzeo novac od pazara u iznosu od 5.275,00 dinara.

Voji Stanojeviću (1989) iz Valjeva jer je 23. oktobra ove godine izvršio krivično delo razbojništva, tako što je uz pretnju pištoljem ušao u gasnu stanicu TP „Atako“ u Popučkama opština Valjevo i oduzeo novac od pazara u iznosu od 186.000,00 dinara.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…