infakt__frame.jpgHIT NEDELJE 202 je emisija koja ja na programu više od 25 godina. Uz nju su odrastale rock “n” roll generacije, i kroz nju su se afirmisali najveći domaći bendovi. Karavan 202 bio je u skoro svim većim, a i manjim mestima u Srbiji, šireći rock kulturu medju populacijom.
Ovog vikenda HIT 202 je u Valjevu, u subotu 6. decembra u rock klubu MORRISON.

Na koncertu nastupaju kao domaća podrška bendovi: Y.O.X i RIDE ON. U karavanu 202 stižu: NOYZ? – grandž bend iz Beograda, LJUTE PAPRIČICE – koji promovišu svoj album prvenac “U ELEMENTU”, EON – hard rok tribjut bend koji svira i nešto iz svog autorskog repertoara, HATRED – beogradski treš metal bend, FAR – kultni bend koji svira nešto obrada i naravno svoje autorske stvari, a medju kojima je pesma “SVE ŠTO ŽELIM U OVOM TRENUTKU”, numera koja je obeležila seriju “SIVI DOM”, EKIPA PLUS – kao AC/DC, METALLICA i BLACK SABBATH tribjut bend, i naravno VLADA JET BAND – instant rokenrol! Svirka počinje oko 20 časova, a u 21 čas počinje direktan prenos na talasima 202.

Svake nedelje održi se nekoliko svirki širom naše zemlje. Mnogi bendovi, koji sada čine stub domaće rock i metal scene, počeli su, a i dan danas sviraju pod zastavom BEOGRADA 202, ponosni što čine nesto za muziku koju vole, a koja nije dovoljno promovisana u Srbiji. Ova emisija je jedna od retkih toga tipa, i postala je utočiste za sve one koji ne zele da se priklone MAIN STREAM-u.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…