infakt__frame.jpgTomislav Nikolić može da donese preko potrebne promene zbog čega mu se pridružio veliki broj bivših članova SRS, ali i potpuno novih, rekao je Darko Glišić, koordinator za KO inicijativnog odbora za osnivanje Srpske napredne stranke na današnjoj konferenciji za novinare. On je dodao i da je veoma značajno što je i Aleksandar Vučić i zvanično se priključio ovoj stranci.

Od 10 odbornika SRS u skupštini grada 7 je oformilo novi odbornički klub i pristupiće novoj stranci. U međuvremenu Opštinskom sudu podnet je zahtev za raskid ugovora sa SRS koji je uslov za davanje blanko ostavki i uskoro bi mogla da počnu i suđenja.

Zalagaćemo se samo za ono što je časno i pošteno i za građane Valjeva, rekao je Popović. On je dodao i da je sve iznenadilo ono što se pojavilo u medijima da je poslanik SRS Veran Panić od svih poslanika najmanje proveo u Skupštini Srbije, samo 35 minuta.

Nova stranka zainteresovana je da privuče neopredeljeno biračko telo, rekao je Vitomir Mitrović zadužen za evidentiranje članstva. On je dodao i da je dosadašnje interesovanje za Srpsku naprednu stranku u velikom broju od strane onih koji nikada nisu pripadali nijednoj stranci, a ovo će biti moderna stranka desnice.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…