zgrada MUP-a _Valjevo.jpg icijski službenici odeljenja kriminalističke policije su 2. oktobra lišili slobode i odredili meru zadržavanja Milošu C. (1988) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a pretresom kuće osumnjičenog, u kojoj su zatečena i četiri lica, ranije poznata kao uživaoci opojnih droga, pronađeno je 50 paketića praškastog sadržaja za koje se osnovano sumnja da je opojna droga heroin, spremljena za dalju prodaju, saopšteno je danas iz Policijske uprave Valjevo.

U saopštenju se dodaje i da je 6. oktobra lišen slobode i određena mera zadržavanja Živoradu J. (1974) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je u toku noći između 28. i 29. septembra izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem na štetu K.T. iz Valjeva. Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Valjevu.

Istog dana lišen je slobode i određena je mera zadržavanja Vladimiru J. (1980) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega su prilikom zaustavljanja zbog saobraćajnog prekršaja pronađene dve kesice praškaste supstance za koju se sumnja da je heroin. Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Valjevu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…