Opstina zgrada 5.jpgKancelarija za razvoj zajednice za sve ucesnike konkursa za podršku mikro projekata koje finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju u sredu 10. septembra organizovace Otvoreni dan. To je prilika da zainteresovani gradani postave dodatna pitanja vezana za pripremu projekta. Otvoreni dan pocinje u 10 sati u maloj sali Skupštine grada.

Savet za razvoj i zaštitu lokalne samouprave, kao savetodavno telo satavljeno od gradana na osnovu postojecih iskustava, dokumenata i opštih okolnosti odabrao je temu omladina, kao znacajnu za grad Valjevo.Prema uslovima konkursa krajnji rok za prijem prijava je 15. oktobar
do 16 casova. Period realizacije mikro projekta ne može biti kraci od 3 meseca, niti duži od 11 meseci. Planirani period za realizaciju projekta je od 1.decembra 2008. do 31. oktobra 2009.godine. Konacni odabir projekata izvršice Savet za razvoj i zaštitu lokalne samouprave, vodeci se kriterijumima koje je sam utvrdio i koje je predvideo projekat, kao i rezultatima administrativne i tehnicke kontrole podnetih projekata.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…