infakt__frame.jpgSavet za žensko preduzetništvo “Eva” RPK Valjevo učestvovaće na 9. Sajmu inovacija, koopretacije i preduzetništva, “INOKOOP” koji se održava u Zrenjaninu, od 28. do 30. avgusta u sportskoj hali “Medison”. Ovogodišnja tema je ruralni turizam pa će u skladu sa tim na štandu valjevskih preduzetnica pored takozvane sitne poljoprivredne mehanizacije naći i proizvodi od meda, suveniri i slično.

Osnova ove manifestacije ogleda se u afirmaciji privatnog preduzetništva, odnosno u potrebi razvoja malih i srednjih preduzeća koja bi, kroz inovatorski rad i jačanje kooperantskih veza pomogla efikasnijem rešavanju ekonomskih problema. Sajam je jedinstvena prilika da se prikažu dosadašnja dostignuća preduzetništva, da se afirmiše profitabilna prozvodnja malih i srednjih preduzeća, a posebno međuregionalna i prekogranična saradnja.

Na Sajmu se očekuje učešće velikog broja preduzetnika, preduzeća, banaka, fondova, investitora i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva.
U toku Sajma se održavaju se i razne stručno-ekonomske manifestacije u vidu raznih „okruglih stolova”, prezentacija, promocija i sl.

Organizatori sajma su Regionalna privredna komora Zrenjanin, Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin, u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Zrenjanin.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…