infakt__frame.jpgNi dan pred održavanje treće sednice Skupštine grada odbornicima, ali ni novinarima nije dostavljen materijal, a dnevnim redom je predviđeno razmatranje 10 tačaka. Odbornici SRS koji su danas održali konferenciju za novinare kažu da se tako nešto ne pamti da se desilo. Uz to samo jednom odborniku ove stranke dostavljen je materijal za izbor zamenika sekretara Skupštine i zamenika predsednika Skupštine, a prema tvrdnjama radikala to je osoba koja još uvek nije odbornik Skupštine grada.

Radikali pretpostavljaju da se koalicija na vlasti nije još dogovorila o podeli direktorskih funkcija zbog čega i nije dostavljen materijal. SRS je pored zahteva za opoziv predsednika Skupštine grada tražila i direktan prenos Skupštine uz tvrdnju da će se svim rpavnim sredstvima boriti da skupština ne počne rad dok se to ne omogući, a u cilju da građani vide potpunu istinu o gradskom parlamentu i ko se za šta zalaže.

Da podsetimo, prema predloženom dnevnom redu pored izbora zamenika predsednika Skupštine grada i posatavljanja zamenika sekretara Skupštine grada predviđeno je i imenovanje upravnih i nadzornih odbora Javnih preduzeća kao i razrešenje direktora i v.d. direktora Javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Valjevo. Na istoj sednici predviđeno je i imenovanje v.d. javnih preduzeća i ustanova.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…