infakt__frame.jpgDS u Valjevu zadoviljna je aktivnostima u predizbornom kampanji koje su sprovedene kao i interesovanjem građana za program stranke. DS ima za cilj evropsko Valjevo u kome se dobro živi, da Valjevo bude grad zadovoljnih ljudi, novih investicija i radnih mesta, čistijih i uređenijih ulica, efikasnije gradske administracije, novih infrastrukturnih objekata ali i brige o onima kojima je pomoć potrebna, rekao je prvi na listi DS Milovan Marković na današnjoj konferenciji za novinare.

U oblasti poljoprivrede radiće se ne stvaranju uslova za njen intenzivniji razvoj, a zalagaće se za osnivanje Gradske direkcije za poljoprivredu i ruralni razvoj. Kroz povećanje izdvajanja iz budžeta grada za socijalnu zaštitu pokrenuće se mehanizam subvencija za socijalno ugrožene građane. Kroz domaće i strane investicije omogućiće se otvaranje 4000 novih radnih mesta.

U DS veruju da u Valjevu može da bude bolje i da građani Valjeva i Srbije imaju šansu na referendumskim izborima 11. maja da se opredele za EU ili izolaciju.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…