infakt__frame.jpgOd 10. decembra nezaposlenim licima i poslodavcima sa teritorije Valjeva dostupne su usluge Pozivnog centra NSZ-a. Pozivni centar je servis za pružanje osnovnih informacija korisnicima filijale zapošljavanja, počev od usluge prijave na evidenciju, raznih informacija o obukama, prekvalifikacijama i dokvalifikaciamae, subvencijama za zapošljavanje, olakšicama za zapošljavanje i drugih.

Za rad Pozivnog centra odvojena su 2 broja telefona i to:

• 0800/300-301 za nezaposlena lica (poziv je besplatan)
• 0901/300-301 za poslodavce

Pozivni centar već radi u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Užicu i Kragujevcu.

Radno vreme Pozivnog centra je radnim danom od 08-16 časova, a do sada je pozivne centre u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Užicu i Kragujevcu pozvalo preko 130.000 korisnika usluga NSZ. Statistika pokazuje i da je u oko 93% poziva evidentiran poziv od strane nezaposlenih lica i oko 7% od strane poslodavaca.

Najčešća pitanja u Pozivnom centru odnose se na slobodnih radnih mesta, novčane naknade, prijave na evidenciju, subvencija za zapošljavanje itd.

Dosadašnja iskustva pokazuju da su Pozivni centri opravdali očekivanja onih zbog kojih su i otvoreni.

Svi operateri koji rade u Pozivnom centru su prošli adekvatnu obuku za rad i to iz oblasti opštih informacija iz funkcija NSZ, komunikacije i konfliktnih situacija, te praktičnog rada u centru sa IP telefonima.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…