infakt__frame.jpgDrugi krug akcije pod nazivom “Svi u biblioteku” predstavlja nastavak kolektivnog upisa osnovaca u Dečju biblioteku, a planiran je za četvrtak 6. decembar. Istog dana predviđeno je i druženje sa književnikom Mošom Odalovićem. Uz prethodnu najavu i dogovor sa bibliotekarima Dečje biblioteke, učenici će sa svojim nastavnicima za samo 100 dinara, koliko staje kolektivni upis, do kraja avgusta 2008. moći da koriste usluge u biblioteci.

Akcija “Svi u biblioteku” je povlašćeni kolektivni upis osnovaca i to je velika misija OŠ i Biblioteke prema knjizi i čitanju. Dečja biblioteka je najbolje mesto knjige za osnovce Valjeva i tu se bez sumnje uspostavlja put u budućnost, smatraju u ovoj ustanovi. Pravo na kolektivni upis stiču odeljenja u kojima se najmanje polovina učenika izjasnila da to želi.

U vremenu kada nove tehnologije osvajaju svet, a filmovi i internet zamenjuju stranice knjiga, značajna je akcija poput ove da ne mali fond knjiga u odeljenu Dečje biblioteke u što većoj meri bude dostupan korisnicima.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…