infakt__frame.jpgNa Fakultetu za trgovinu i bankarstvo Janićije i Danica Karić u Valjevu danas je počela nova školska godina, a pored početka studiranja nove generacije studenata, upisana je i prva generaciju od 31 studenata na treću godinu studija smer finansije i bankarstvo.

Za april naredne godine planirana je i organizacija Devete BK Univerzijade koja bi trebalo da okupi oko 400 studenata ne samo sa Univerziteta BK već i sa drugih fakulteta.

Na fakultetu za trgovinu i bankarstvo studenti će imati prilike da uče i primenjuju nova znanja i nove tehnologije u svim oblastima savremenog poslovanja, a ovo je već druga godina kako se studenti upisuju po bolonjskom sistemu školovanja.

Novina u ovogodišnjem školovanju je i da će studenti potpisati Kodeks ponašanja, koji nije ništa novo, ali na neki način uvodi studenta u akademski svet.

Fakultet za trgovinu i bankarstvo se priprema i za akreditaciju i prema rečima dekana Gordane Ajduković, dobar deo posla je urađen. Na pitanje da li će fakultet promeniti vlasničku strukturu, Gordana Ajduković je rekla da su u toku pregovori sa jednim italijanskin univerzitetom i da to može imati samo pozitivne strane obzirom na tradiciju Italije.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…