infakt__frame.jpgU periodu od 15. – 25. 08. 2006. Valljevo i Društvo istraživača Vladimir Mandić Manda će biti domaćini Međunarodnog radnog Volonterskog kampa. Istrazivači su saradanji sa Mladim Istrazivacima Srbije, odnosno Volonterskim Servisom Srbije, organizovali dolazak 10 stranaca iz raznih delova sveta (Rusija,Ceska,Francuska,Koreja itd.) voljnih da svojim volonterskim radom pomognu razvoj lokalne sredine, a u ovom slucaju Društvu Istrazivača.

Tema radnog kampa je pomoć pri izgradnji novih prostorija Društva Istrazivača , odnosno pomoć pri izgradnji omladinskog centra, mesta za sve mlade Valjeva, mesta koje će biti centar istrazivačkog i stvaralačkog rada mladih i koje će pruzati mogućnosti za konstruktivno korišćenje slobodnog vremena i zadovoljavanje hobija.

Volonteri ce biti smesteni po kućama članova Društva Istrazivača, ali će veći deo vremena provoditi na samoj gradjevini i u gradu pomažući podizanje „Istrazivačke kuće” kako fizičkim radom tako i marketinški, deljenjem promotivnog materijala, ušestvovanjem na Tešnjarskim večerima…

Pored radnog dela kampa, planirane su i „slobodne aktivnosti” koje će gostima i učesnicima Volonterskog kampa pribliziti Istrazivački način života.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…