infakt__frame.jpgEkološko društvo Gradac u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede, šumarstva i jednim brojem nevladinih organizacija Srbije sprovodi akcije povodom obeležavanja predstojećeg međunarodnog dana Dunava koji se obeležava 29 juna.
IZJAVA
Mališani su imali priliku da se upoznaju sa svim segmentima ponude duž reke Gradac, prirode, nasleđa, do aktivanog odmora i rekreacije tradicije a evo šta su neki od njih naučili.
IZJAVA
Naša zemlja je jedna od 13 evropskih zemalja koje su potpisale Međunarodnu konvenciju o zaštiti Dunava i ove godine, svojim aktivnostima, namera je da se što intenzivnije apeluje na građane Srbije da čuvaju ovaj neprocenjivi resurs koji imamo u zemlji.
Dunav i njegove pritoke povezuju ljude širom Evrope. Dan Dunava je veliki medjunarodni festival koji ujedinjuje ljude širom dunavskog basena ističući potrebu da se zaštiti ovaj dragoceni prirodni resurs. Mnoge organizacije počev od udruženja građana do vladinih institucija rade zajedno da obezbede svetlu budućnost dunavskog basena i njegovih stanovnika.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…