divcibare.jpgIzbor Mis Beli narcis 2006. održaće se 22. jula na prostoru ispred hotela Maljen. Oganiztor je i ove godine Udruženja građana Divčibare, a suorganizator Agencija za manekene i fotomodele Studio M, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Organizatori su pozvali sve devojke sa teritorije Srbije da se prijave i one to mogu učiniti prijavama kod Udruženja ili Studiju M. I ove godine pokrovitelj manifestacije biće Ministarstvo za trgovinu i turizam.

Kao gosti na manifestaciji očekuju se i predstavnici Kosjerića, Mionice i Požege.
Poziv devojkama da se prijave za učešće na izboru za Mis Beli narcis uputila je i prošlogodišnja pobednica Ivana Rakić.

Ove godine Udruženje je uputilo zahtev ministarstvu da se odobre sredstva u visini od 1,5 miliona dinara. Na pitanje novinara zašto JP Valjevoturist nije u organizaciji, Miloš Mandić, član Udruženja je objasnio da im je upućen poziv i da se čeka njihov odgovor.
Prema rečima Stojadina Pavlovića, predsednika Udruženja, zahvaljujući ličnim kontaktima sa ministarstvima dosta toga je urađeno ili se radi na Divčibarama.

Stojadin Pavlović je najavio i da će do kraja godine Divčibare dobiti regulacioni plan, da su intenzivni radovi na elektro, kao i na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…