infakt__frame.jpgZajednica Radio i televizijskih stanica Srbije raspisala je konkurs za učešće na 14. festivalu propagandista Srbije 2006,pod nazivom (FLOPS), koji se održavao u Zrenjaninu od 24. do 27. maja. Pravo učešća na ovom festivalu imale su sve radio i televizijske stanice, kao i agencije za marketing i propagandu. Na ovogodišnjem 14 FLOPS-u u obaveznoj kategoriji reklama na zadatu temu za koju su se takmičila 22 grada ,reklama PTT ‘’Radija 014’’osvojila je drugo mesto.
IZJAVA
Obavezna takmičarska kategorija za sve učesnike na festivalu bila je radijska i tv reklama u trajanju do 30 sekundi po zadatim elementima generalnog pokrovitelja takmičenja, Javnog preduzeća PTT saobraćaja “Srbija”. Pored ovih u kategoriji radio reklama žiri je nagradio: masku do 10 sekundi, zatim reklamu do 60 sekundi, kao i reklamu u seriji do tri segmenta – signal, spot i džingl.
U kategoriji televizijskih reklama žiri je nagradio masku i telop do 10 sekundi, zatim reklamu do 60 sekundi, kao i reklamu u seriji do tri segmenta – signal, spot ili džingl.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…