infakt__frame.jpgSajmovi zapošljavanja su novi način posredovanja pri zapošljavanju, osmišljeni kao direktan kontakt nezaposlenih određenih zanimanja i poslodavaca koji imaju potrebe za tom strukom. Cilj sajmova je brže zapošljavanje nezaposlenih, određenih zanimanja, zadovoljavanje kadrovskih potreba poslodavaca, pospešivanje teritorijalne pokretljivosti nezaposlenih i javnost u zapošljavanju.
Nacionalna služba za zapošljavanje iz Valjeva organizuje sajam zapošljavanja 24. 05. 2006 godine koji će se održati u hotelu “Grand” sa početkom u 10 časova a trajaće do 13 časova. Na sajmu će učestvovati oko 20 poslodavaca .
Tražena zanimanja su:diplomirani ekomnomisti,
diplomirani menadžeri, diplomirani grafički inženjeri,diplomirani inženjeri tehnologije,diplomirani inženjeri mašinstva, diplomirani inženjeri građevine, ekonomisti, mašinski tehničari, elektro tehničari, hemijski tehničari, ekonomski tehničari, zidari, tesari, armirači, NK radnici.
Nacionalna služba za zapošljavanje poziva sve zainteresovane kojima je potreban posao da posete sajam i da konkurišu na odgovarajuće radno mesto i da sobom ponesu neophodnu radnu biografiju.
Tokom sajmova održanih u 2005. godini 217 lica je zasnovalo radni odnos na određeno i na neodređeno radno vreme, 50 je radno angažovano po ugovoru o delu a ima i onih što obavljaju određene poslove bez nekog ugovora.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…