infakt__frame.jpgValjevski srednjoškolci će za sledeću školsku godinu moći da konkurišu za upis na fakultet za menadžment, višu školu za menadžment i višu poljoprivrednu školu koje je u Valjevu od prošle godine otvorio Megatrend univerzitet iz Begorada. Pored navedenih ove godine biće upisano i odeljenje Fakulteta za kulturu i medije kao i Fakulteta za državnu upravu i administraciju. Inače Fakultet za menadžment iz Valjeva će ove godine imati i konsultativne centre u u Užicu, Čačku, Inđiji, Somboru i Zrenjaninu.
Fakultet ima dobru međunarodnu saradnju u vidu razmene i profesora i studenata. Poseduje sopstvenu Izdavačku delatnost pa su prof. obavezni da napišu udžbenik samo za studente fakulteta ali i da ga inoviraju svake dve godine.
Prvu godinu studija fakulteta za menadžment u Valjevu i više škole za menadžment u Valjevu mogu upisati lica sa zavrenim četvorogodišnjim srednjim obrazovanjem, a Višu poljoprivrednu školu i višu školu za menadžment i lica sa završenim trogodišnjim srednjim obrazovanjem. Ove godine đaci koji su srednju školu završili sa odličnim uspehom moći će da upišu neke od fakulteta Megatrend univerziteta bez polaganja kvalifikacionog ispita.
Na ovom univerzitetu studenti uče da primenjuju nova znanja i nove tehnologije u svim oblastima savremenog poslovanja. U toku petnaest godina postojanja, Megatrend univerzitet je stekao ugledno mesto u mreži elitnih svetskih obrazovnih i naučnih institucija koje se bave primenjenom ekonomijom, i narastao u relevantnu naučnu ustanovu koja razvija uspešnu saradnju sa prestižnim svetskim univerzitetima.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…