12 skupština DS biće održana 18 februara ove godine u Sava centru u Beogradu izjavio je na današnjoj konferenciji Aleksandar Ranković predsednik IO stranke. 2080 delegata biraće najodgovornije ljude u stranci. Za predsednika stranke predložen je Boris Tadić. Kandidati za potpredsednike stranke su Dušan Petrović, Dragan Šutanovac, Nenad Bogdanović, Bojan Pajtić, Aleksandar Vlahović, Slobodan Gavrilović, Ružica Đinđić i Vida Ognjenović.

Kandidati za Glavni odbor Kolubarskog okruga su Slobodan Ilić, Mileta Savić i Milan Urošević. DS će na Skupštini birati i članove Statutarne komisije i članove Nadzornog odbora.

Na današnjoj konferenciji predstavljene su i dve publikacije u izdanju DS. To su publikacija političkog saveta DS koja nosi naziv “Strategija promena” i publikacija “Za bolji put Srbije” koja je rezultat dvogodišnjeg rada Resornih odbora DS.

Aleksandar Ranković osvrnuo se i na aktuelne lokalne teme a jedna od njih je svakako najava 13 sednice SO. On je rekao da se DS nada da će ta sednica pokazati krajnji rezultat trgovine unutar vladajuće koalicije koja se odvijala u toku decembra meseca prošle godine. U tom periodu 2 puta je odlagana sednica a usvajanje budžeta je išlo teško i mukotrpno. Ranković je podsetio na sve ono što su predstavnici koalicije na vlasti u to vreme izjavljivali i obećavali.

Ranković je ovom prilikom posetio da naš grad još uvek nema opštinskog menadžera i rekao da je to veoma bitno mesto za funkcionisanje lokalne vlasti.
rad još uvek nema opštinskog menadžera i rekao da je to veoma bitno mesto za funkcionisanje lokalne vlasti.
@@@

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…