infakt__frame.jpgDirektor JKP Valjevo Miroslav Rasulić nalazi se u radnoj poseti u Minhenu, gde se odvijaju razgovori vezani za izgradnju toplane u Valjevu, a dr Slobodan Gvozdenović, odbornik u Skupštini Opštine Valjevo kaže da je ovo pravi primer saradnje politike i privrede.
– Kao što sam i najavio građanima Valjeva, svojim političkim vezama koliko je to u mojoj moći obezbediću kontakte valjevskih preduzeća sa inostranim partnerima. Jedan takav kontakt je u toku. Naime, gospodin Rasulić, direktor JKP Valjevo nalazi se u Minhenu gde razgovara sa predstavnicima jedne kompanije vezano za projekat toplane. Ukoliko ne bude ometanja od opštinske birokratije, Valjevo može da ima toplanu već za dve godine. Takođe sam još jednom društvenom preduzeću obezbedio kontakt sa inostranim partnerom. Spreman sam i na saradnju sa drugim direktorima koji mi se budu javili. Ja neću za partnere dovoditi neke nepostojeće slovenačke ili hrvatske firme. Gradu je potreban energičan razvoj i nova radna mesta. Pored borbe protiv kriminala to će biti prioritet u narednom periodu.
Dr S. Gvozdenović smatra da se i drugim preduzećima može pomoći na sličan način i da se političkim vezama može uspostaviti saradnja bitna za privredni razvoj grada.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…